KEV

Smart og trygg elbillading

Elbil er uten tvil bra for både miljø og lommeboka, men hva er det mest lønnsomme alternativet når strømprisene er på sitt høyeste? Om du har kjøpt eller planlegger å kjøpe elbil trenger du en hjemmelader som lader kjapt, trygt og ikke minst smart.

Lading av elbil med ladekabel

Flere og flere produsenter går mot smarte elbilladere, som lader både raskere og mer effektivt. De smarte laderne er koblet opp mot nett og gir blant annet raskere lading, tidsstyring og lastbalansering. Dette betyr at laderen tilpasser seg ledig strømkapasitet, og lader mer effektivt, når huset bruker mindre – for eksempel når du sover. 

Få kontroll på strømforbruk

Du kan også bestemme når bilen skal lades, for eksempel midt på natta, når strømprisen er lavere. Smarte ladere kan også kobles opp mot apper som styrer dette for deg – det vil si at du sikrer deg lading til lavest mulig pris, ved å automatisk justere ladeeffekten etter strømprisen – det kan du spare mye på!

Elkonors elektrikere har god erfaring med smart elbillading, og monterer elbilladere fra den solide produsenten Easee. Om du er usikker på hvilken lader du skal velge, kan du ta kontakt med oss – så hjelper vi deg med resten! Få hjelp av en av våre dyktige elektrikere om valg av lader, pris og montering. 

Smarte og trygge løsninger til riktig pris

Ta kontakt med en av våre dyktige elektrikere, så hjelper vi deg å finne riktige smarthusløsninger for din bolig!